Over de Fun Experts

Klanten in vrijwel alle sectoren willen meegevoerd worden in een belevenis met een aansprekend verhaal, storytelling. En met een uniek personage, een character. Een character kan de hoofpersoon zijn van een storyline, specifek voor uw onderneming.

Fun Experts helpt u graag met het ontwerpen van een uniek gezicht en verhaal voor uw onderneming. Letterlijk, in de vorm van een character, dat wij voor u ontwikkelen. Van het character-ontwerp maken wij tegen een scherp tarief de beste maatwerk mascottekostuums van de Benelux. Wij produceren bovendien een range aan aansprekende merchandise artikelen met een trendy twist met uw character als hoofdpersoon.

Het team van de Fun Experts

In de afgelopen jaren is Fun Experts uitgegroeid tot marktleider op het gebied van charactermarketing in de Benelux. Velen gingen u voor: grote pretparken en multinationals als Plopsaland, Vacansoleil, S&R group, Unilever, Ikea, Sanoma Media, maar ook kleinere ondernemingen. Buiten de Benelux bieden we onze diensten aan via agentschappen in Duitsland, Denemarken en SlovenieĢˆ. Wij informeren u graag over de meerwaarde van charactermarketing voor uw onderneming!

Dit zijn enkele klanten die u voor gingen

Enkele klanten van Fun Experts